Barcelona

Guest House Jardinets

Jouw lokale TIX-gids: Thomas Elshout

Dit kleine maar gezellige pension ligt op loopafstand van enkele hoogtepunten van Barcelona, zoals Casa Mila en de Sagrada Familia. Metrohalte Girona ligt ook om de hoek, waardoor je gemakkelijk naar de rest van de stad reist. Na een lange dag verkennen kun je ontspannen op het charmante dakterras van Jardinets.

Hun heldere en mooi ingerichte kamers zijn allemaal uitgerust met een eigen of gedeelde badkamer. En in de ochtend staat er een ontbijtbuffet voor je klaar.

TIP: Ze hebben een leuke "Plan uw dag" hoek voor informatie en aanbevelingen om het meeste uit je verblijf in Barcelona te halen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Carrer del Bruc 84 | Website: http://www.guesthousejardinets.com/

Meer in Barcelona

Bekijk alle tips

Hotel Denit Barcelona

Dit moderne en praktische hotel ligt in het hart van Barcelona. Hotel Denit heeft small, medium, large of extra large kamers met beukenhout en witte kleuren, waardoor het makkelijk is om te ontspannen en tot rust te komen. Alle kamers zijn zeer functioneel, maar volledig uitgerust met een badkamer met douche of bad (in sommige XL-kamers). Terwijl alleenreizende kunnen profiteren van de kleine kamer, kunnen andere reizigers kiezen hoeveel ruimte ze willen. Het hotel heeft een receptieruimte, die ook fungeert als bar en coffeeshop en biedt gratis wifi op het terrein.

K+K Hotel Picasso

Op zoek naar een luxehotel in Barcelona? Dan ben je bij K K Hotel Picasso aan het juiste adres! Dit elegante 4-sterren hotel met modern design ligt in de wijk El Born op de Passeig de Picasso, waardoor het een ideale locatie dicht bij het centrum is. Geniet tijdens je verblijf van het zwembad op het dak met uitzicht over de stad. Of drink een drankje in de stijlvolle bar in de lobby. Hun kwaliteitskamers beschikken over alle nodige faciliteiten en het personeel is altijd beschikbaar mocht je iets nodig hebben.

Mercer Hotel Barcelona

“Wat kun je je nog meer wensen als je kunt genieten van een verblijf in dit chique vijf-sterren boutique hotel op 10 minuten loopafstand van Las Ramblas?”