Restaurants in Barcelona

Can Majo

“Can Majo staat bekend voor zijn geweldige Pealla´s. De hele menu kaart wordt nog volgens oma´s recept gemaakt in dit aan het strand gelegen familie restaurant!”

- Robbert woont al sinds 2007 in Barcelona

Het restaurant is gelegen aan de strandzijde van de wijk Barceloneta. Deze wijk was vroeger het vissersdorp net buiten Barcelona. Het is dan ook geen toeval dat hier de beste vis restaurants te vinden zijn. Can Majo is een familierestaurant met een heerlijke keuken met verse producten die dagelijks uit de Middellandse zee worden gevist en volgens familierecept worden geserveerd. Gedurende het grootste deel van het jaar hebben ze een aangenaam terras aan een levendige boulevard.

TIP: De paella van Can Majo staat bekend als één van de beste van Barcelona. Houd er rekening mee dat Can Majo gesloten is voor het diner op zondag.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Almirante Aixada, 23 23 | Openbaar vervoer: Bus: 14-59 La Rambla-Pl de Catalunya | Telefoon: +34 932215455 | Website: http://www.canmajo.es/

Meer restaurants in Barcelona

Bekijk alle restaurants

Carabassa

Caracassa is een verademing voor een ieder die het even gehad heeft met de tapas en pinxtos. Dit sfeervolle restaurant wordt gerund door een stel uit Napels en zij hebben hun culinaire kennis gebundeld op een eenvoudige maar creatieve menukaart met louter Italiaanse gerechten. Geniet van een lekkere pasta of pizza met een bijpassend glas Italiaanse wijn.

Bliss

“Met een naam als Bliss, dat gelukzaligheid betekent, weet je dat je naar de juiste plek bent gekomen om te genieten en te ontspannen.”

El 300 del Born

“300 jaar geleden werd hier om de onafhankelijkheid van Catalonië gestreden, nu kun je er genieten van authentiek Catalaanse gerechten in een eigentijdse sfeer. ”