Activiteiten in Barcelona

Boqueria market

“De Boqueria markt is de ideale plek om de lege maag te vullen. Het aanbod aan hapjes en drankjes is overweldigend en er is voor ieder wat lekkers! ”

- Robbert woont al sinds 2007 in Barcelona

De Boqueria markt is één van de oudste vers markten in de wereld en is gelegen aan de welbekende straat la Rambla. Op de markt worden de meest uiteenlopende producten verkocht en op een mooie manier gepresenteerd. Het zijn niet alleen de toeristen die hier op af komen, maar ook de lokale bevolking doet hier zijn boodschappen. Ook zijn er veel barretjes en restaurantjes te vinden waar je heerlijk kan genieten van alles wat er om je heen gebeurt terwijl je zelf van een heerlijk glas wijn of lokale gerechten geniet. 

TIP: Elke ochtend (behalve zondag en maandag) zijn alle viskraampjes open. Aangezien ze vroeg beginnen sluiten ze vaak voor het middag uur. Bezoek de markt dus het liefst in de ochtend voor een optimale beleving.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Les Rambles 91 | Openbaar vervoer: Metro: L3 Liceu

Meer activiteiten in Barcelona

Bekijk alle activiteiten

El Born Centre Cultural

“Culturele voorstellingen, archeologie, kunst en historie onder één modern dak.”

Kabelbaan

“De rood met witte kabelbaan brengt al sinds 1931 mensen van het strand naar een prachtig uitzichtpunt op Montjuic.”

Torre Bellesguard

“Torre bellesguard mag dan wel minder bekend zijn als de andere Gaudi projecten, maar in mijn oogpunt is hij wel één van de mooiste!”