Restaurants op Bali

MoonLite

“Ik hou van de stads-achtige drukte en sfeer hier. Deze plek is mijn fix wanneer ik de stad en haar rooftop-bars mis, maar het is natuurlijk moeilijk om het uitzicht met zonsondergang en de frisse zeelucht te weerstaan, wat het gemis aan de stad gelijk weer doet vergeten.”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Het is onmogelijk om de unieke dakvorm van MoonLite niet te herkennen. Maar afgezien van dat, is deze rooftop restaurant & bar, gelegen op de top van het Anantara Seminyak Resort & Spa, bekend om zijn mooie zonsondergang, pittoreske setting en upscale-maar-laid-back sfeer. In plaats van sprankelende stadslichten kun je hier genieten van de oceaan en een prachtige zonsondergang.

Hun cocktails zien er geweldig uit en ze hebben veel aanbiedingen, van 'twee-halen-één-free", ladies night, en Mojito party, dus het wordt ongetwijfeld een lange avond. Niet alleen de drankjes maar ook het eten is hier uitstekend. Of je nu een kleine hapje wilt of liever "zwaar" wilt dineren, er is voldoende keuze bij MoonLite. Ze Alhoewel ze een ruime keuze hebben op hun menu, zou ik de Chinese-Malay fusion proberen, het absolute hoogtepunt.

TIP: Deze locatie is zeer populair bij locals en toeristen, dus maak een reservering als je een tafel wilt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jl. Abimanyu (Dhyana Pura) Seminyak - Bali 80361, Indonesia | Telefoon: +62 361 737755 | Website: http://www.moonlitebali.com