Restaurants op Bali

Biku

“De aparte sfeer en het antieke huis gemaakt van teak zal iedereen verbazen, maar Biku biedt meer dan een unieke stijl en comfort food.”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Biku is gevestigd in een 150 jaar oud Javanees teakhouten huis wat ooit een antiekwinkel was. Het restaurant biedt een aparte sfeer, omgeven door antiek, een authentieke thee lounge, een restaurant en een boekwinkel die zowel de lokale bevolking aantrekt als de expat gemeenschappen. De meeste gasten komen voor de Europees vormgegeven theetijd die elke stijl van verfijnde thee koppelt aan diverse soorten cake.

Biku hanteert een internationaal menu met opties die variëren van Indiase dahl tot Britse fish and chips, Indonesische favorieten zoals gebakken rijst of ossenstaartsoep, salades en burgers, taarten en hapjes. Biku is een kindvriendelijk restaurant en ze bereiden ook kleine bordjes met onder meer pasta en gebakken bami, en ze hebben ook kleurtjes om de kinderen bezig te houden.

TIP: Neem een Aziatische High Tea waar je groene thee, oolong thee of chai thee krijgt met wat Aziatisch snoepgoed (Rp. 190.000 voor twee personen). Geniet daarvan terwijl je tarot kaarten laat lezen, of luister naar live Indonesische muziek op zondag.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jalan Petitenget No. 888 | Telefoon: +62 361 8570888 | Website: http://www.bikubali.com