Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Tehran Imam Khomeini

Tehran Imam Khomeini ligt in het noorden van Iran. Teheran is de hoofdstad van dit land. Teheran heeft heel veel bezienswaardigheden. Zeker de moeite waard zijn het Golestan Paleis (zetel van de vroegere sjah’s), het Saadabad paleizencomplex, de diverse glas- en tapijtenmusea en een uitgebreide verzameling kroonjuwelen die wordt tentoongesteld in de Iraanse centrale bank.

Vliegen naar Tehran Imam Khomeini doe je via Tix. Boek bij Tix je voordelige vluchten en je vliegtickets naar Tehran Imam Khomeini.

Events in Tehran Imam Khomeini

In en nabij Tehran Imam Khomeini vinden jaarlijks terugkerende events plaats. Onder andere:

  • februari - Fajr International Film Festival
  • oktober – Mazandaran cultural festival

Populaire hotels in Tehran Imam Khomeini

Ga je goedkoop vliegen naar Tehran Imam Khomeini voor een schitterende vakantie? Reserveer dan via Tix ook meteen een sfeervol hotel.

Het Parsian Enghelab Hotel is een goed geoutilleerd en modern viersterrenhotel aan de rand van het centrum van de stad. Alle bezienswaardigheden liggen op enkele autominuten van het hotel.

Dariush Grand Hotel is een groot en zeer luxueus vijfsterrenhotel. Ligt op een prachtige locatie met een prachtige tuin. Op loopafstand van de vele bezienswaardigheden in de stad.

Luchthavens in Tehran Imam Khomeini

Wie gaat vliegen naar Tehran Imam Khomeini landt op:

  • Imam Khomeini International Airport (ICA) – afstand centrum: 30 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Tehran Imam Khomeini

Na je vakantie in Tehran Imam Khomeini kun je eenvoudig verder naar andere plaatsen in de regio, zoals Kabul, Istanbul of Baghdad. Tix kan ook daar de beste tickets voor regelen.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Tehran Imam Khomeini

Deze maatschappijen verzorgen allemaal vliegtickets en vluchten van en naar Tehran Imam Khomeini:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie