Kbl
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Kabul

Kabul is de hoofdstad van Afghanistan. Het is tevens de grootste stad van dit land. Bij een vakantie in Kabul mag een bezoek aan het Afghaanse Nationaal Museum zeker niet ontbreken. Ook de ruine van het Darul Aman paleis, het graf van de Mughal keizer Babur in Bagh-e Babur en het Chehlstoon Park zijn zeker de moeite waard. Het Koninklijk Paleis ligt net buiten de stad en is een prachtig gebouw. Winkelen kan je doen in en rond Flower Street and Chicken Street.

Op Tix vind je vliegtickets naar Kabul, die je eenvoudig online kunt boeken. Jij kiest zelf wat voor jou het ideale vliegticket is.

Events in Kabul

Je tickets naar Kabul kun je gebruiken om één van de jaarlijks terugkerende events te bezoeken die in Kabul georganiseerd worden. Je kan onder meer naar deze events gaan:

  • April - Eid al Fitr in Kabul
  • Augustus - Kabul Film Festival
  • November - Eid ul-Adha In Kabul

Populaire hotels in Kabul

In Kabul kan je een keuze maken uit vele populaire hotels, zoals het Kabul Serena Hotel of het Heetal Plaza Hotel.

Luchthavens in Kabul

Op de volgende luchthaven kom je aan wanneer je gaat vliegen naar Kabul:

  • Kabul International Airport (KBL) - de afstand naar het centrum van Kabul: 16 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Kabul

Naast goedkope vliegtickets naar Kabul kun je bij ons ook terecht voor andere bestemmingen zoals Ankara of Abu Dhabi.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Kabul

Er zijn meerdere luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar Kabul verzorgen en vliegtickets naar Kabul aanbieden. Dit zijn er enkele van:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie