Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Porlamar

Porlamar is een stad op het Caribisch eiland Isla Margarita, Venezuela. Historische bezienswaardigheden zijn de kerk van St. Nicolaas, Plaza Bolivar, de vuurtoren en enkele musea. Het eiland is een echt toeristenoord met overdag centraal de zon, de zee en het strand en ’s avonds en ’s nachts allerlei vormen van feestcultuur. Restaurants, pubs, cafés, casino’s en nachtclubs zijn er dan ook in overvloed.

Vliegen naar Porlamar kan via Tix heel goed worden geregeld. Je maakt gebruik van de zoekfunctie en je krijgt een overzicht welke voordelige vluchten en vliegtickets Porlamar beschikbaar zijn. Je betaalt op die manier nooit teveel en krijgt geleverd wat je voorkeur is.

Events in Porlamar

In Porlamar vinden jaarlijks terugkerende events plaats. Onder andere:

  • januari – El festival folclórico
  • maart – Festival fundación de la ciudad
  • juli - Nuestra Senora del Carmen

Populaire hotels in Porlamar

Hotel Posada San Lorenzo ligt maar 300 meter van het centrum, 2 km van San Carlos Borromeo Kasteel en 7 minuten rijden vanaf het strand. Het hotel heeft overigens zelf ook een prachtige tuin met een groot zwembad.

Strand met palmbomen voor de deur en een prachtig uitzicht. Dat is Hotel Le Flamboyant. Een echt internationaal georiënteerd hotel hetgeen zichtbaar is aan de inrichting van de hotelkamers en aan de gerechten op de menukaart.

Luchthavens in Porlamar

Wie gaat vliegen naar Porlamar, arriveert op de luchthaven:

  • Santiago Marino Caribbean International Airport (PMV) – afstand centrum: 9 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Porlamar

Na beëindiging van je vakantie in Porlamar reis je met een nationale of internationale luchtvaartmaatschappij door naar een bestemming in Midden- of Zuid Amerika, zoals Caracas, {url:geo:destination:CBL} en Tobago. Tix kan ook voor die bestemmingen de allerbeste en goedkoopste tickets regelen.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Porlamar

Deze maatschappijen verzorgen tickets naar Porlamar en vluchten van en naar Porlamar:

  • Albatros Airlines
  • Conviasa
Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie