Best peru trujillo
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Trujillo

Trujillo is een stad in het noordwesten van Peru. Het centrum van de stad bevat zeer veel monumentale gebouwen met een koloniale en religieuze architectuur. De Plaza des Armes en de kathedraal verdienen hierbij zeker extra aandacht. In veel gebouwen is het wereldberoemde Trujillo-kunstsmeedwerk verwerkt.

Trujillo staat bekend als ‘De stad van de eeuwige lente’, vanwege het zonnige en aangename weer gedurende het hele jaar. Het vooral bij surfliefhebbers bekende strand Huanchaco ligt ten noorden van de stad. In de omgeving van Trujillo zijn veel archeologische vondsten, ruines en oude steden van vroegere culturen te vinden.

Vliegen naar Trujillo is alleen al de moeite waard voor de vele bezienswaardigheden in stad en omgeving. En via Tix kunnen voordelige vluchten en vliegtickets Trujillo gemakkelijk worden geboekt.

Events in Trujillo

In Trujillo worden elk jaar vele terugkerende festivals georganiseerd:

  • Januari -Trujillo Marinera Festival
  • juli - Festival Internacional de Música Ciudad de Trujillo
  • october - De Internationale Lente Festival

Populaire hotels in Trujillo

Ga je goedkoop vliegen naar Trujillo voor een schitterende en veelzijdige vakantie, reserveer dan ook meteen een sfeervol hotel in Trujillo via Tix.

Hotel Parador Trujillo is een prachtig viersterrenhotel. Het is gevestigd in het voormalige klooster Santa Clara en ligt op wandelafstand van het historische centrum van Trujillo. Het hotel heeft een zonneterras en een groot zwembad voor een koele duik.

Het Hostal San Miguel heeft dan weliswaar maar twee sterren, maar doet qua locatie, inrichting en voorzieningenniveau zeker niet onder voor zijn duurdere collega’s. Het hostal ligt, te midden van prachtige tuinen, in het historische centrum. Vanuit het hostel worden excursies georganiseerd naar het Nationaal Park, alwaar zeldzame vogels zoals de keizerarend en de zwarte ooievaar voorkomen.

Luchthavens in Trujillo

Wie gaat vliegen naar Trujillo, komt aan op:

  • Aeropuerto de Trujillo (TJI) – afstand centrum: 5 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Trujillo

Naast Trujillo, kun je bij Tix ook vliegtickets boeken voor andere bestemmingen in de buurt zoals La Ceiba of {url:geo:destination:PEU}.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Trujillo

Deze maatschappijen verzorgen vliegtickets en vluchten van en naar Trujillo:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie