Best peru piura
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Piura

Piura is de hoofdstad van de provincie Piura in Peru. Het is een mooie stad waar steeds een aangenaam zonnig klimaat heerst. Een bezoek aan Plaza de Armas zal je zeker verbazen. Het is een oud park gelegen in het centrum van Piura. Dankzij de mooie stranden leent Piura zich ook voor een strandvakantie, terwijl de sportievelingen onder jullie zich tegoed kunnen doen aan één van de vele watersporten die er beoefend worden. Zo kan je er onder meer surfen en duiken.

Tix biedt een groot aanbod aan voordelige vliegtickets naar Piura welke je kunt vergelijken op basis van je wensen.

Events in Piura

Je kunt je vliegticket naar Piura gebruiken om één van de jaarlijks terugkerende events die er georganiseerd worden bij te wonen. Bijvoorbeeld deze:

  • April - Easter Week Celebration
  • Juli - Fiestas Patrias
  • Oktober - Festival of Tondero
  • December - Fiesta de la Purisima Concepción

Populaire hotels in Piura

Nadat je je goedkope vliegtickets naar Piura geboekt hebt met Tix kun je op zoek gaan naar een hotel. De keuze is groot, je kunt bijvoorbeeld verblijven in het Hotel Costa del Sol of het Hotel LXNuk.

Luchthavens in Piura

Als je gaat vliegen naar Piura, land je op de volgende luchthaven:

  • Cap. FAP Guillermo Concha Iberico International Airport (PIU) - afstand tot het centrum: 2 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Piura

Tickets naar Piura vind je op Tix, maar ook tickets naar andere bestemmingen zoals Lima of Bangkok.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Piura

Vliegtickets naar Piura worden aangeboden door verschillende maatschappijen. Zo kan je onder meer vluchten naar Piuara reserveren van de volgende luchtvaartmaatschappijen:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie