Best peru arequipa
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Arequipa

Arequipa is een stad in het zuiden van Peru. Het ligt 2325 meter boven zeeniveau. Arequipa heeft met de Plaza de Armas één van de mooiste pleinen van Peru. De monumentale kathedraal, een prachtige fontein en talrijke koloniale gebouwen sieren het plein. In het centrum van de stad ligt een, vrij te bezoeken, 20.000 m2 groot kloostercomplex. Dichtbij Arequipa ligt de Misti vulkaan. Een uitdaging voor de echte sportievelingen. Schrijf je in voor een wandeltocht op deze 5825 meter hoge vulkaan. Ook de twee diepste canyons, de Cotahuasi Canyon en de Colca Canyon, liggen vlakbij de stad.

Events in Arequipa

  • februari – Carnaval Arequipeno
  • augustus - Festival of the founding of the city, Festidanza

Vliegen naar Arequipa en dan genieten van een heerlijk hotel in een mooie stad. Bij Tix is het allemaal mogelijk.

Queens Villa Hotel is een kleiner, knus driesterrenhotel nabij het stadscentrum. Hotel Libretador is een mooi en luxueus vijfsterrenhotel in het hart van het stadscentrum van Arequipa. Het hotel heeft alles om het u naar de zin te maken waaronder een mooie tuin met een groot zwembad.

Luchthavens in Arequipa

Je komt aan op de volgende luchthaven:

  • Rodriguez Ballon International Airport (AQP) - Afstand centrum Arequipa 6 km

Naast Arequipa kun je bij Tix terecht voor vliegtickets naar diverse andere bestemmingen zoals Lima of Juliaca.

Deze maatschappijen bieden vliegtickets en vluchten aan naar Arequipa:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie