Best brazilie cucuta
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Cucuta

Cucuta ligt in het noordoosten van Colombia aan de grens met Venezuela. De stad heeft vele monumentale gebouwen, kerken en monumenten. Ook heeft Cucuta een vijftal grote parken met rijke flora waarvan Grancolombiano Park het grootste is. Het park herbergt enkele historische monumenten, onder andere de Casa Natal de Santander, een historische tempel waar Santander (een grote bevrijdingsheld) het congres van Cucuta bijeenriep in 1821. Vanuit Cucuta maak je makkelijk trips naar het achterland waar je kunt genieten van mooie natuurparken.

Events in Cucuta

In Cucuta vinden jaarlijks terugkerende events plaats:

  • februari – Herdenkingsfestival van The Battle of Cúcuta
  • juni – Festival of City Birth

Populaire hotels in Cucuta

Ga je goedkoop vliegen naar Cucuta voor een schitterende en veelzijdige vakantie, reserveer dan ook meteen een sfeervol hotel in Cucuta via Tix.

Hotel Casino Internationaal is een driesterrenhotel. Het is gevestigd in een indrukwekkend gebouw. Goed hotel met groot zwembad en andere faciliteiten dat uitstekend kan dienen als uitvalsbasis naar alle bezienswaardigheden.

Hotel Bolivar, eveneens driesterren, is gebouwd en opgezet in een soort hacienda stijl. Het hotel heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse zwembaden, mooie kamers en erg vriendelijk personeel.

Luchthavens in Cucuta

Wie gaat vliegen naar Cucuta arriveert op de volgende luchthaven:

  • Camilo Daza International Airport (CUC) – afstand centrum: 5 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Cucuta

Na je vakantie in Cucuta ga je de vakantie misschien voortzetten in Medellin, of Bogota. Hiervoor kun je je tickets ook regelen op Tix.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Cucuta

Deze maatschappij verzorgt vluchten van en naar Cucuta:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie