Best brazilie goiania
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Goiania

Goiania is een stad in het centraal-westelijk deel van Brazilië. De stad telt zo’n 22 gebouwen en monumenten in een typische Art Deco-stijl. Hoogbouw typeert het centrum van de stad. Toch heeft de stad veel en mooie parken met palmbomen en andere tropische vegetatie. Opvallend is het dat de bomen in de straten veelal tropische fruitbomen zijn. De beste periode (vanwege het klimaat) om de stad te bezoeken is van mei tot september.

Tix zorgt ervoor dat je makkelijk vluchten en vliegtickets naar Goiania kunt vinden. Jij geeft je voorkeuren in, wij geven een handig overzicht! Zo kun jij goedkoop vliegen naar Goiania én op de manier zoals jij wilt.

Events in Goiania

  • maart - Festival Carnaval
  • juli - Internationaal Festival van de Environmental Film en Video
  • oktober – Onze Lieve Vrouw van Aparecida Feast

Hotels in Goiania

Een aanrader is driesterrenhotel Blue Tree Towers Goiania. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ligt centraal. Op loopafstand naar winkelcentrum. Hotel Ibis Goiania ligt centraal in de stad. Uitstekende restaurants, bars en winkelcentra zijn gemakkelijk te bereiken. Het hotel ligt op 10 km van de luchthaven.

Luchthavens in Goiania

Je landt op de luchthaven:

  • Santa Genoveva / Goiânia Luchthaven (GYN) - Afstand centrum 8 km

Na je vakantie in Goiania reis je rustig verder naar bijvoorbeeld Sao Paulo, Brasilia, Belem of Campo Grande.

Deze maatschappijen bieden vluchten aan naar Goiania:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie