Best bel
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Belem

Belem Pa ligt aan de monding van De Amazonerivier in het noorden van Brazilië. Het heeft een oud Nederlands (!) fort. Verder zijn de haven, de Botanische Tuin en de plaatselijke markt het bezoeken meer dan waard. Uiteraard kunnen van hieruit spannende boottochten worden ondernomen op die gigantische Amazonerivier.

Tix helpt je met het vinden van de beste vliegtickets naar Belem.

Events in Belem

  • mei - Music Festival "SERRASGUM"
  • october - Círio de Nazaré

Midden in de stad ligt Het Golden Tulip Hotel. Een goed viersterrenhotel met uitgebreide fitnessvoorzieningen. Vergeet vooral het zwembad niet. Op de 30e (!) verdieping en dus met een fabelachtig uitzicht.

Deze stad kent ook een Formule 1-hotel. Slapen in een volledig ingerichte kamer en een ontbijt voor een zeer goed betaalbare prijs.

Luchthavens in Belem

Goedkoop vliegen naar Belem en dan landen op de volgende luchthaven:

  • Val de Cans-Júlio Cezar Ribeiro International Airport (BEL) – afstand centrum: 12 km

Na het verblijf in Belem kun je bijvoorbeeld doorvliegen naar andere Zuid-Amerikaanse steden, zoals Rio de Janeiro, Sao Paulo of Paramaribo.

Deze maatschappijen verzorgen vliegtickets en vluchten naar Belem:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie