Mga
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Managua

Managua was vroeger een indianendorp en is nu de hoofdstad en de grootste stad van Nicaragua. De stad is gelegen aan de zuidoever van het Meer van Managua en is het economische hart van Nicaragua. Naast restaurants en uitgaansgelegenheden beschikt Managua over mooie en interessante plekken. Het Parque Nacional Loma de Tiscapa bijvoorbeeld is een bezoek waard. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht over de stad.

Ben je in maart in Managua? Bezoek dan zeker het Managua Carnival. Een kleurrijk festival met vrolijke muziek en verklede dansende mensen. Via Tix kun je voordelig vliegen naar Managua door vliegtickets te vergelijken.

Events in Managua

Jaarlijks vinden er vooral in maart verschillende events plaats in Managua:

  • Maart - Nicaragua International Jazz Festival
  • Maart - Managua Carnival

Luchthavens in Managua

Wanneer je gaat vliegen naar Managua, vlieg je naar:

  • Managua (MGA) - Afstand centrum: 11 km

Deze vliegmaatschappijen verzorgen vluchten naar Managua

O.a. deze luchtvaartmaatschappijen verzorgen vluchten naar Managua:

Vanuit o.a. Amsterdam en Brussel kun je in ongeveer 14 tot 16 uur naar Managua vliegen.

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>