Best mexico merida
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Merida

Merida is de hoofdstad van het Mexicaanse Yucatán. In het centrum van Merida, en dan vooral aan het centrale plein Plaza Grande, zijn veel koloniale gebouwen te bezichtigen. Zoals de kathedraal en het voormalige paleis van Montejo. De bijnaam van Merida is De Witte Stad. Of dit is omdat de meeste huizen in deze stad witgekleurd zijn, of omdat de bewoners de stad zo schoon houden, is onbekend.

Merida is de ideale vakantiebestemming, omdat je er niet alleen kunt shoppen, maar ook kunst en cultuur kunt bezichtigen en dit allemaal in combinatie met een bezoek aan het strand. Vliegen naar Merida doe je met Tix waar je alle vluchten en vliegtickets gemakkelijk kunt vergelijken.

Events in Merida

De volgende evenementen zijn interessant om te bezoeken wanneer je gaat vliegen naar Merida:

  • Januari-Maart - International Fair of the Sun

Luchthavens in Merida

Wanneer je naar Merida vliegt, land je op:

  • Manuel Crescencio Rejón International Airport (MID) – Afstand centrum: 9 km

Luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar Merida aanbieden

Vanaf Amsterdam vliegt deze maatschappij, met één keer overstappen, in ongeveer 14 uur naar Merida.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie