Best mexico leon
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar León

De stad León, de op zes na grootste stad van Mexico, staat bekend om haar leerindustrie. Veel schoenen, riemen, jassen, laarzen voor de nationale en internationale markt worden hier gemaakt. De officieuze bijnaam is dan ook ‘The Shoe Capital’. De eersteklas hotels en services die de stad te bieden heeft, maken León een van de leukste plekken om te genieten van vele restaurantjes, luxe hotels en kunstgalerijen van heel Mexico.

Ook wordt León gezien als een van de milieuvriendelijkste steden van Mexico, met veel fietspaden en een zeer goed openbaar vervoer, om gemakkelijk de hele stad te kunnen verkennen. Vluchten naar León boek je via Tix. Vlieg naar León om alles met je eigen ogen te zien en boek je vliegtickets gemakkelijk online.

Events in León

León kent verschillende jaarlijks terugkerende evenementen die zeker een bezoek waard zijn:

  • Januari – Anniversary of the City
  • December – Our Lady of Guadelupe

Luchthavens in León

Wanneer je naar León vliegt, land je op dit vliegveld:

  • Del Baijo International Airport (BJX) – Afstand tot het centrum: 41km

Airlines die vluchten naar León organiseren

Vanuit Amsterdam vlieg je in ongeveer 14 uur naar León in Mexico.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie