Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Kaunas

Kaunas is de tweede grootste stad van Litouwen. In deze stad moet je zeker een bezoek brengen aan de grote dierentuin, Zoo Kaunas. Ook het National Art Museum is zeker de moeite waard. Of je kunt simpelweg genieten van de mooie omgeving of de prachtige gebouwen in de oude stad van Kaunas. Eetgelegenheden zijn er in overvloed. Kaunas staat eveneens bekend om zijn heerlijke chocolade en lekkere wijnen.

Vliegtickets naar Kaunas vind je op Tix. Op onze site kun je alle vliegtickets eenvoudig vergelijken en je voorkeuren opslaan in je account. Op die manier kun je optimaal vliegen naar Kaunas.

Events in Kaunas

Wanneer je in Kaunas op vakantie bent, kun je één van de vele jaarlijks terugkerende events bijwonen die in de stad georganiseerd worden. Bijvoorbeeld:

  • April - Kaunas Jazz Festival
  • Juni - Bike Show
  • Augustus - PAŽAISLIS Music Festival
  • Oktober - International Modern Dance Festvial

Populaire hotels in Kaunas

Ook een hotel is heel belangrijk om te boeken voor je vakantie. In Kaunas kun je onder andere verblijven in het Daugirdag Old City Hotel of het Best Western Santakos Hotel.

Luchthavens in Kaunas

Wanneer je gaat vliegen naar Kaunas, zul je arriveren op de volgende luchthaven:

  • Kaunas International Airport - de afstand naar het centrum van Kaunas: 14 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Kaunas

Vliegtickets naar Kaunas laten zich gemakkelijk combineren met een bezoek aan een andere populaire bestemming. Zo kun je nog meer uit je tickets naar Kaunas halen. Je kunt onder meer een bezoek brengen aan Dublin of Malta.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Kaunas

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar Kaunas organiseren. Je vliegticket naar Kaunas kan onder andere boeken via één van de volgende maatschappijen:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>