Prn 001
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Pristina

Pristina is de hoofdstad van Kosovo. De stad ligt in een dal met fraai uitzicht op het Sar-gebergte. Oud en nieuw wisselen elkaar in een rap tempo af: moderne VN-gebouwen staan tussen oude wijken met historische gebouwen en vele koffietentjes. Het is een stad die zich uitstekend leent om te voet te verkennen. Dit doet de lokale bevolking 's avonds ook, al is de korza vooral bedoeld om langzaam slenterend familie en vrienden tegen te komen en met hen een praatje te maken. Op zoek naar een vliegticket naar Pristina? Je vindt de beste vluchten naar Pristina op Tix.

Events in Pristina

Na de Balkan-oorlog en jaren van herstel komt het culturele leven in Prisitina langzaam weer op gang. Er staan echter geen regelmatig terugkerende festivals op de kalender.

Populaire hotels in Pristina

Als je enkele dagen in Pristina verblijft, is het Swiss Diamond Hotel een alom gewaardeerd hotel. Verder zijn er nog meer hotels die je via Tix kunt boeken.

Luchthavens in Pristina

Als je wilt vliegen naar Pristina kun je landen op een van de volgende vliegvelden:

  • Pristina International Airport (PRN) – afstand tot het centrum: 16 km buiten de stad
  • Skopje "Alexander the Great" Airport (SKP) – afstand tot het centrum: 110 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Pristina

Vanuit Pristina kun je doorvliegen naar populaire bestemmingen in Midden- en Zuid-Europa zoals Venetië, Verona, Wenen of Zürich.

Luchtvaartmaatschappijen Pristina

Met de onderstaande luchtvaartmaatschappijen kun je goedkoop vliegen naar Pristina:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie