Storn1
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Stornoway

Stornoway, Steornabhagh in de officiële taal Schots-Gaelisch, is de belangrijkste stad op het eiland Lewis. Vanuit Schotland kun je er in drie uur met de veerboot naartoe. In de stad vind je een universiteit, verschillende winkels en veel kerken. Het eiland is zeer kerkelijk en het heeft dan ook de grootste Presbyteriaanse kerk van het Verenigd Koninkrijk. De zondag is er nog steeds een belangrijke dag waardoor op zondag bijna alles gesloten is.

Ontdek dit bijzondere eiland zelf. Via Tix kun je ook vliegen naar Stornoway. Proef zeker de beroemde black pudding, die van Stornoway schijnt één van de beste van het Verenigd Koninkrijk te zijn.

Events in Stornoway

Ieder jaar vinden in Stornoway een aantal events plaats, waaronder:

  • April - Pipe Major Donald MacLeod Memorial Piping Competition
  • Juli - Hebridean Celtic Festival

Luchthavens in Stornoway

Wanneer je gaat vliegen naar Stornoway, vlieg je naar:

  • Stornoway Airport (SYY) - Afstand centrum: 4 km

Deze vliegmaatschappijen verzorgen vluchten naar Stornoway

O.a. deze luchtvaartmaatschappijen verzorgen vluchten naar Stornoway:

Vanuit o.a. Amsterdam kun je binnen drie uur naar Stornoway vliegen.

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>