Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar riyadh

Riyadh is de hoofdstad en grootste stad van Saudi-Arabië, De stad ligt in het centrum van het Arabische schiereiland. Het centrum is tevens het oudste deel van de stad. Hier ligt het Al Masmak fort dat, samen met het Paleis van Justitie en de Grote Moskee, tot de grootste bezienswaardigheden van de stad behoort. Bezoek zeker ook een van de markten van Riyadh. Proef, ruik en zie de typische melanges van de Arabische culturen.

In enkele seconden zie je alle vliegtickets naar Riyadh bij Tix. Daarna vergelijk je die op allerlei kwaliteitsonderdelen en maak je, op basis daarvan, een verantwoorde keuze. Bij Tix boek je het ticket waar jij van houdt!

Events in riyadh

Events in Riyadh

  • april – Janadriyah Festival
  • december - Children Festival

Populaire hotels in Riyadh

Vliegen naar Riyadh is met Tix een fluitje van een cent. Maar ook de hotelovernachting boek je eenvoudig via onze website. Radisson Blu Hotel is een groot en luxueus hotel. Het ligt op maar korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over vele faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, een zwembad, een Turks bad en een sauna.

Het InterContinental Hotel is prachtig en ruim gelegen en toch maar enkele kilometer van het stadscentrum verwijderd. Het heeft schitterende zwembaden met zonneterrassen, alsmede fitnesscentrum, sauna en squashbanen. Hier kunt u dus werken aan ontspanning en je conditie!

Luchthavens in riyadh

Je landt op de luchthaven:

  • King Khalid International Airport (RUH) - Afstand centrum 35km

Populaire bestemmingen in de buurt van Riyadh

Tix zorgt er voor dat je snel en adequaat over jouw tickets naar Riyadh kunt beschikken. Naast Riyadh kun je bij ons ook terecht voor andere steden zoals Beirut, Dubai of Muscat.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Riyadh

Deze maatschappijen bieden je vliegtickets en vluchten naar Riyadh aan:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>