Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Mandalay

Mandalay is een mooie stad in het bij vele mensen iets minder bekende land Myanmar. Deze stad ligt aan de rivier de Irrawaddy. Wanneer je hier op vakantie komt, kan je vele dingen gaan bezoeken. Zo kan je naar de Mandalayheuvel gaan en deze beklimmen. Aan de voet van deze heuvel vind je het Fort van Mandalay. Je vindt er ook talloze boeddhistische bouwwerken en je moet zeker eens naar het Shwenandaw Kyaung gaan, dit is een volledig uit hout vervaardigd oud klooster.

Voor het zoeken en boeken van vliegtickets naar Mandalay te boeken. Je kunt bij ons vliegtickets van verschillende aanbieders vergelijken en selecteren op basis van de kenmerken die jij belangrijk vindt.

Events in Mandalay

In deze stad worden geen jaarlijks terugkerende events georganiseerd. Maar toch kun je ook vele bezienswaardigheden bezoeken.

Populaire hotels in Mandalay

In Mandalay zijn vele populaire hotels. Je kunt er kiezen uit een ruim aanbod aan hotels. Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld te verblijven in het Rupar Mandalar Resort of in het Sedona Hotel Mandalay.

Luchthavens in Mandalay

Vliegen naar Mandalay wil zeggen dat je op de volgende luchthaven zal arriveren:

  • Mandalay International Airport (MDL) - afstand naar het centrum van Mandalay: 35 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Mandalay

Wil je geen tickets naar Mandalay, maar een bestemming in de buurt zoals Bangkok of Vientiane? Ook daarvoor kun je terecht bij Tix.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Mandalay

Vluchten naar Mandalay en vliegtickets naar Mandalay worden aangeboden door verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie