Best uju
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Ujung Pandang

Ujung Pandang heet tegenwoordig Makassar en is een stad in het zuiden van het eiland Sulawesi, Indonesië. De stad heeft uitzicht op de Straat van Makassar. De stad kent enkele belangrijke bezienswaardigheden. Het 16e eeuw Nederlandse Fort Rotterdam, Trans Studio Makassar (een groot overdekt pretpark), Karebosi Link (een ondergronds winkelcentrum) en een drijvende moskee aan Losari Beach.

Vliegen naar Ujung Pandang kost veel tijd. Het is dus belangrijk dat Tix alles goed regelt. Eerstens gaat het over voordelige vluchten en vliegtickets Ujung Pandang, maar het is ook belangrijk hoeveel keer je moet overstappen en wat de totale vliegtijd is. Bij Tix wordt daarnaar allemaal gekeken.

Events in Ujung Pandang

In Ujung Pandang vinden jaarlijks terugkerende events plaats. Onder andere:

  • juni – Daftar Pemenang Undian Festival
  • juli – The Makassar Coastal Festival

Populaire hotels in Ujung Pandang

Het Aston Makassar Hotel & Convention Center ligt op 10 minuten van het centrum van de stad. Het is een luxe viersterrenhotel met uitstekende voorzieningen zowel voor de zakelijke als de toeristische gasten. Zo zijn er een sauna, een zwembad en een compleet businesscentrum. Kamers hebben diverse audiovisuele faciliteiten en gratis Wifi.

Het Royal Regency Hotel Makassar is eveneens viersterren en, zoals overal in Indonesië, zeer goedkoop. Ook dit hotel ligt maar 10 minuten vanaf het stadscentrum en heeft uitgebreide voorzieningen voor al haar gasten, zoals zwembad, sauna en Wifi.

Luchthavens in Ujung Pandang

Wie gaat vliegen naar Ujung Pandang arriveert op de luchthaven:

  • Sultan Hasanuddin International Airport (UPG) – afstand centrum: 17 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Ujung Pandang

Na beëindiging van je vakantie in Ujung Pandang kun je verder reizen naar een zonnige bestemming elders in Indonesië zoals {url:geo:destination:AMQ}, Surabaya of Jakarta.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Ujung Pandang

Deze maatschappijen verzorgen tickets Ujung Pandang en vluchten van en naar Ujung Pandang:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie