Sub
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Surabaya

Surabaya is de hoofdstad van Oost-Java in Indonesië. De stad aan de Javazee is een belangrijke havenstad. Enkele bezienswaardigheden, zoals de traditionele haven Kalimas, de mooie moskee Al-Akbar en het grote winkelcentrum Tunjungan Plaza, zijn de moeite van een bezoek zeker waard. Daarna kun je van hieruit de Indonesische eilanden gaan verkennen.

Een mooie rondreis begint bij Tix. Op onze website kun je perfect nagaan welke voordelige vluchten en vliegtickets naar Surabaya beschikbaar zijn en het gewenste ticket online boeken.

Events in Surabaya

  • maart - Birthday of the Prophet Muhammad
  • juni – Festival Seni Surabaya
  • augustus – the Indonesian Independence Day (Hari Proklamasi)

Hotel Shangri-La Soerabaya is een groot en met zijn vijf sterren ook zeer luxueus hotel midden in Surabaya. Gunstig gelegen dus om van hier uit de stad te gaan bekijken. De faciliteiten van het hotel zoals zwembaden, bubbelbaden, Turks bad en sauna zijn er helemaal op afgestemd om je na je reis te onthaasten en uitgerust je reis te laten vervolgen.

Het Da Rifi Hostel is een spotgoedkoop verblijf waar je verblijft op slaapzalen. Het ligt vlakbij het vliegveld. Mooie plek na aankomst op Java voor de eerste nachten. Hier spant men zich maximaal in om je de omgeving te laten verkennen en je behulpzaam te zijn bij het uitstippelen van de rest van je reis.

Luchthavens in Surabaya

Goedkoop vliegen naar Surabaya betekent arriveren op de volgende luchthaven:

  • Juanda International Airport (SUB) – afstand centrum: 15 km

Je tickets naar Surabaya regelde je bij Tix. Dat was een beste keuze. Het is daarna eenvoudig om vanuit Surabaya andere steden en eilanden in Indonesië te bezoeken. Vliegen naar Surabaya en daarna verder naar Jakarta, {url:geo:destination:BDO} of {url:geo:destination:SMQ}.

Deze airlines verzorgen vliegtickets en vluchten naar Surabaya:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie