Best mat
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Mataram

Mataram ligt aan de westkant van het eiland Lombok, Indonesië. De stad ligt dicht bij het toeristisch centrum van Senggigi strand. Naast de stranden en de natuurparken is het zeker ook de moeite waard om een bezoek te brengen aan Taman Mayura, een paleis van 1744 dat is gebouwd in het water, en het Museum Negeri Nusa Tenggara Barat. Hier worden interessante tentoonstellingen over de plaatselijke volkeren en hun volksaard gehouden.

In korte tijd geeft Tix alle belangrijke aspecten weer over alle vliegtickets Mataram. Daarna kun je makkelijk tot een beslissing komen welk ticket voor jou het best is.

Events in Mataram

Events in Mataram

  • februari – Bau Nyale Festival

Populaire hotels in Mataram

Vliegen naar Mataram regel je eenvoudig op Tix, maar ook voor een hotel kun je bij ons terecht.

Hotel Santika Mataram (driesterren) ligt op niet meer dan 5 minuten rijden van de traditionele markt en je hebt voor je ontspanning de beschikking over een buitenzwembad met zonneterras en een fitnesscentrum.

Het Lombok Garden Hotel (eveneens driesterren) ligt op wandelafstand van het winkelcentrum en heeft 2 buitenzwembaden en een spafaciliteit.

Luchthavens in Mataram

Je landt op de volgende luchthaven:

  • Lombok International Airport (LOP) - Afstand centrum 40km

Populaire bestemmingen in de buurt van Mataram

Tix regelt adequaat, maar ook snel, jullie tickets naar Mataram, maar ook tickets naar andere plaatsen zoals Jakarta, Surabaya of Denpasar Bali.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Mataram

Deze maatschappijen bieden je vliegtickets en vluchten naar Mataram aan:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie