Best india varanasi1
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Varanasi

Varanasi is een Indiase stad en tevens één van de oudste steden ter wereld. Bij sommigen staat deze stad beter bekend als Benares. De stad is gelegen aan Ganges, de heilige rivier, en fungeert als belangrijke pelgrimplaats voor het Hindoeisme in India. Wanneer je hier met vakantie gaat, is het maken van een boottocht zeker aangeraden. Ook de Ghats behoren tot de belangrijkste bezienswaardigheden, het zijn trappen die leiden naar de rivier. Tix biedt je een groot aantal vliegtickets naar Varanasi aan waaruit je kunt kiezen.

Events in Varanasi

Met een vliegticket naar Varanasi boeken heb je de mogelijkheid om één van de jaarlijks terugkerende events bij te wonen die in deze stad georganiseerd worden, zoals:

  • Februari - the Shivaratri (Mahashivratri)
  • Mei - Buddha Purnima Festival
  • September - Ram Lila (Ramila) drama festival
  • November - Ganga Festival

Populaire hotels in Varanasi

Eens je je tickets naar Varanasi hebt gevonden, is het ook niet moeilijk om een hotel te vinden. Je kan immers kiezen uit tal van populaire hotels, zoals het Shri Sai Kripa Guest House of het Palace on Steps Hotel.

Luchthavens in Varanasi

Als je gaat vliegen naar Varanasi, zul je waarschijnlijk arriveren op de volgende luchthaven:

  • Lal Bahadur Shastri International Airport (VNS) - afstand tot het centrum van Varanasi: 18 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Varanasi

De kans is groot dat je met Tix goedkope vliegtickets naar Varanasi vindt. Zo is er ruimte in je budget om eventueel door te reizen naar een andere bestemming zoals Bangkok of Colombo.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Varanasi

Vluchten naar Varanasi worden georganiseerd door verscheidene luchtvaartmaatschappijen. Dit zijn er enkele van:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie