Aui2 desktop
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Colombo

Colombo is een grote stad in het westen van Sri Lanka (voorheen Ceylon). Colombo heeft een grote zeehaven en is daardoor heel belangrijk als handelsplaats. De combinatie in deze stad tussen oude en nieuwe gebouwen maakt het aantrekkelijk om de stad te verkennen. Colombo is voor vele reizigers het begin -en eindpunt van een rondreis door Sri Lanka. Reis door Colombo met de bus of ga voor een ritje in de fietstaxi!

Goedkoop vliegen naar Colombo doe je met één van de vele voordelige vluchten en vliegtickets Colombo van Tix!

Events in Colombo

Events in Colombo

  • mei – Feest van de geboorte van Buddha
  • maart – Feest van Muziek, Kunst en Dans
  • juli/aug - Esala

Hotel Taj Samudra is een van de tophotels in Colombo. Palmyrah Residencies ligt maar 3,8 km vanaf het centrum en heeft een vaste pendelverbinding met het vliegveld. Dit hotel is daardoor een aantrekkelijk hotel voor iedereen die via Tix een mooie vakantie naar Colombo heeft geboekt.

Luchthavens in Colombo

Wie gaat vliegen naar Colombo arriveert op de volgende luchthaven:

  • Bandaranaike International Airport (CMB) – afstand centrum: 35 km
  • Ratmalana International Airport (RML) – afstand centrum: 10 km

Vanaf deze luchthaven kun je na je verblijf doorreizen naar vrijwel alle binnenlandse bestemmingen en bestemmingen in Afrika en Azië, zoals Chennai, Bahrain en Abu Dhabi.

Deze airlines verzorgen vluchten naar Colombo:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>