Airlines default plane

Ga op reis met
Thai Airways

Over Thai Airways

Frequent Flyer Programma: Royal Orchid Plus

Thailand

THAI Airways, of simpelweg THAI, is de nationale en grootste luchtvaartmaatschappij van Thailand. De maatschappij staat over de gehele wereld bekend om de sublieme service die het de reizigers biedt. THAI heeft al vele prijzen in ontvangst mogen nemen, zoals die van “Best Airline in the World” en “Best Cabin Crew” (Skytrax 2006). De Thaise gastvrijheid en vriendelijkheid staan centraal bij THAI en dat vindt u terug op de grond en in de lucht.

Bangkok

THAI onderhoudt een intensief netwerk binnen Thailand en vliegt naar vele bestemmingen over de gehele wereld vanaf thuisbasis Bangkok Suvarnabhumi Airport. Deze splinternieuwe luchthaven biedt uitstekende doorverbindingen naar zeer veel bestemmingen in Thailand en is tevens ideaal voor vluchten naar andere delen van Azië en Australië.

Vloot

De Thaise luchtvaartmaatschappij vliegt met een zeer moderne vloot van Boeing en Airbus vliegtuigen. De toestellen bieden de passagier veel comfort in alle klassen. THAI staat bekend om het uitstekende product in de economy class: THAI economy.

Star Alliance

THAI is één van de oprichters van de Star Alliance, een wereldwijd netwerk van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen. Lidmaatschap van de Star Alliance staat garant voor een hoge kwaliteit, veel service en veel aandacht voor de passagier.
 

Aan boord

THAI Economy
Dat economy class geen simpel product hoeft te zijn, wordt bewezen door THAI Airways. De superieure kwaliteit van de THAI economy, met meer ruimte, comfort en service hoort tot het topsegment in de luchtvaartindustrie. Met de uitstekende service van het cabinepersoneel, welke de Thaise gastvrijheid als geen ander uitstralen, zal uw reis zeer plezierig verlopen. THAI heeft onlangs een programma gelanceerd waarin de economy class onder handen werd genomen. De nieuwe, grotere stoelen aan boord van de lange afstandsvliegtuigen beschikken elk over een eigen videoscherm met daarop een zeer uitgebreid aanbod aan films, series, documentaires, muzie, spelletjes en nog heel veel meer. De maaltijden zijn van goede kwaliteit en daarin zal uiteraard de Thaise keuken niet ontbreken. THAI economy is een uitstekende keuze voor uw reis!
THAI Premium Economy
Het nieuwste product van THAI Airways is THAI Premium Economy en biedt de reiziger nog meer reismogelijkheden. Op bepaalde routes is deze klasse, die zich tussen het economy class en het business class segment bevindt, beschikbaar. De speciaal afgeschermde cabine, beschikt over een prachtig Thais decor, een ‘mood’ verlichten (die de zon nabootst tijdens het verloop van de dag) en zeer veel ruimte. Reizigers kunnen ontspannen in stoelen die breder zijn, veel meer beenruimte hebben en ver naar achteren kunnen. Bovendien beschikt uw stoel over een voetensteun die u kunt besturen met een afstandsbediening. Een stopcontact bij uw stoel is er om uw laptop of telefoon op te laden. Het persoonlijke videoscherm biedt u een ruime selectie van films, series, documentaires, muziek, spelletjes en nog heel veel meer. U start de film van uw keuze wanneer u dat wilt! De kwaliteit van de maaltijden in THAI Premium Economy zijn gelijk met die van de Business Class van andere maatschappijen. U krijgt de keuze uit verschillende menu’s, zoals een heerlijke Thaise hoofdschotel of een westerse maaltijd. Het ruime aanbod van wijnen, sterke dranken, bier en frisdranken zijn uiteraard eveneens kosteloos. THAI Premium Economy is keuze voor heel wat extra’s, tegen een aantrekkelijke prijs.
THAI Royal Silk
THAI Royal Silk is de business class van THAI Airways. Voor vertrek geniet u van het gemak van speciaal aangewezen check-in balies, voor een snelle en discrete afhandeling. Geniet voor vertrek of na aankomst van alle voordelen en rust die de lounges u hebben te bieden. De stoelen van de THAI Royal Silk staan twee aan twee in het vliegtuig, zodat u nooit in het midden hoeft te zitten. De nieuwe ‘eivormige’ stoelen bieden de passagier veel comfort. U kunt uw benen helemaal strekken en uw stoel beschikt over een slaapstand, zodat u uitgerust op uw bestemming zult aankomen. Elke stoel beschikt over een stopcontact, zodat u rustig op uw laptop kunt doorwerken tijdens de lange vlucht. Voor u heeft u een eigen televisiescherm met daarop de beste films, de nieuwste series, de leukste spellen, de mooiste muziek en nog heel veel meer. Het systeem is interactief, dit betekent dat u een film kunt starten op het moment dat u dat wilt! De maaltijden van de THAI Royal Silk zijn van de allerbeste kwaliteit. U krijgt een ruime keuze uit zowel heerlijke Thaise als westerse gerechten en wijnen. De maaltijd worden u geserveerd alsof u in een restaurant zit, in verschillende gangen en op porselein. De wijn wordt geserveerd in glazen van kristal. Als u na de maaltijd wenst te slapen, dan krijgt u een zacht deken en kussen. U ontvangt een toilettasje met daarin een oogmasker, sokken voor uw comfort en een tandenborstel. Tevens zitten hierin luxeartikelen als crèmes, eau de cologne of eau de toilette. De THAI Royal Silk is de keuze voor een zeer aangename reis!
THAI Royal First
Een overweldigende hoeveelheid luxe en comfort kunt u verwachten in de THAI Royal First Class, de eerste klasse van THAI. Voor vertrek geniet u van het gemak van speciaal aangewezen check-in balies, voor een snelle en discrete afhandeling. Geniet voor vertrek of na aankomst van alle voordelen en rust die de lounges u hebben te bieden. Uw stoel bevindt zich in een rustig deel van het vliegtuig. De stoel beschikt over zeer veel privacy en zijn buitengewoon comfortabel voor lange reizen. De voetensteun en hoofdsteun zijn geheel verstelbaar voor uw comfort en het leeslampje zorgt dat u ook tijdens de nacht kunt lezen. U heeft de beschikking over een groot persoonlijk videoscherm met daarop een zeer gevarieerd aanbod van de nieuwste films, tv-programma’s, spelletjes en nog heel veel meer. Het systeem is interactief, dit betekent dat u de programma’s kunt starten wanneer u dat wilt. Een stopcontact bij de stoel zorgt ervoor dat uw laptop en telefoon opgeladen zijn en blijven. Tegenover uw stoel staat een poef waar u uw voeten op laten rusten. Echter, de poef is ook te gebruiken indien u iemand wilt ‘uitnodigen’ tijden de vlucht bij u te dineren. De uitklapbare tafel in het midden geeft u dan het gevoel dat u in een restaurant zit te eten. De maaltijden van THAI Royal First Class zijn van de allerbeste kwaliteit. De maaltijden worden geserveerd wanneer u dat wenst en u heeft de keuze uit meer dan twintig menu’s, variërend van Thaise specialiteiten tot westerse klassiekers. De maaltijden worden per gang geserveerd op prachtig porselein en de wijn wordt uitgeschonken in kristallen glazen. Een heerlijk glas Dom Perignon of Bollinger is altijd voor handen! Als u na de maaltijd wenst te slapen, dan krijgt u een warm deken en een groot kussen. Bovendien ontvangt u een toilettasje met zeer veel luxeartikelen zoals crèmes, lip balsem, geurtjes, een tandenborstel, kam, oogmasker en nog heel veel meer. Voor de nachtrust krijgt u ook nog een pyjama en slippers. In de toiletten vindt u zachte handdoeken en heerlijke geurtjes, zodat u fris op uw bestemming aankomt! De THAI Royal First Class is een onvergetelijke ervaring en staat garant voor een luxueuze reis!
Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>