Best kun
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Kunming

Kunming ligt aan het Dian-meer in het zuidwesten van China. In China wordt deze stad, vanwege haar klimaat, ook wel ‘de stad met de eeuwige lente’ genoemd. De 9e eeuwse Pagoden van de Oost- en de Westtempel zijn de oudste bouwwerken van de stad. Ook de -volledig gerenoveerde- Paviljoenen van de Yuantongtempel zijn de moeite van een bezoek zeker waard.

Tix geeft een handig overzicht van alle vluchten en vliegtickets naar Kunming. Zo kun jij je ideale vliegticket vinden en goedkoop vliegen naar Kunming.

Events in Kunming

  • mei – Kunming International Cultural Tourism Festival
  • augustus - Torch Festival Of the Yi Ethnic People

Het viersterrenhotel Fairyland Hotel (Gulou Kunming) bijvoorbeeld ligt op een rustige locatie en toch maar 1 kilometer van het centrum af. Ook het Uchoice Hotel Kunming, gelegen in het financiële centrum van de stad, biedt je rust en ontspanning. Vlak bij de Zoo en niet langer dan 5 minuten wandelen naar het stadscentrum.

Luchthavens in Kunming

Je landt op de luchthaven:

  • Internationale luchthaven Kunming Changshui (KMG) - Afstand centrum 24 km

Je kunt op Tix je tickets naar Kunming boeken, maar ook diverse bekende plaatsen in de buurt zoals Shanghai, Chengdu en Beijing.

Deze maatschappijen bieden vliegtickets en vluchten aan voor Kunming:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie