Krt
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Khartoum

De hoofdstad van Sudan ligt bij de splitsing van de Nijl naar de Witte Nijl en Blauwe Nijl. De scheiding tussen de rivieren is een waar schouwspel, en toeristen wordt dan ook aangeraden om dat op zijn minst een keer te bewonderen. Ontdek het levendige uitgaansgebied in Khartoum en verwonder je over de vele live bandjes die in het weekend optreden. Met Tix boek je nu snel en voordelig de beste vliegtickets naar Khartoum.

Events in Khartoum

Er zijn geen grote jaarlijks terugkerende events in Khartoum. Een ervaring die je wel moet meemaken is de splitsing van de Nijl.

Luchthavens in Khartoum

Er is één groot vliegveld in Khartoum. Vanaf 2012 wordt verwacht dat een tweede en groter vliegveld klaar is voor vluchten naar deze bestemming.

  • Khartoum International Airport (KRT) - Afstand centrum: 7 Km

Deze vliegmaatschappijen vliegen jou naar Khartoum

Er zijn genoeg vliegmaatschappijen met betaalbare vluchten naar Khartoum:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie