Oud
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Al Hoceima

Al Hoceima is een havenstad aan de Middellandse Zee in het noorden van Marokko. De meeste toeristen komen hier voor een zon en zeevakantie. Met name het Quemado-strand (officieel ‘Le Plage du Maroc' geheten) is daarbij favoriet. En ’s avonds vindt hier een typisch Spaanse gewoonte plaats: de paséo (pantoffelparade). Iedereen verzamelt zich hiervoor bij de winkels op het grote stadsplein.

In de omgeving zijn er mogelijkheden voor diepzeeduiken, surfen en wandelen. ’s Winters kan daar zelfs worden geskied.

Vliegen naar Al Hoceima wordt echt een plezier met een van de voordelige vluchten Al Hoceima en vliegtickets naar Al Hoceima van Tix. Tix zorgt er voor dat je nooit teveel betaalt en dat het ticket voldoet aan de wensen zoals jij die hebt.

Events in Al Hoceima

In Al Hoceima vinden jaarlijks terugkerende events plaats. Onder andere:

  • mei – Morocco Royality
  • juli – Mediterranean Festival of Al Hoceima

Populaire hotels in Al Hoceima

Goedkoop vliegen naar Al Hoceima kun je via Tix te regelen. Ook een hotel in Al Hoceima kan online zo via Tix geregeld worden. Gebruik de expertise van Tix voor je eigen gemak en voordeel.

Het Suites Hotel Mohammed V heeft vijfsterren en maakt dat ook helemaal waar. Met een fitnessruimte, tennisbanen, diepzeeduiken, windsurfen en andere wateractiviteiten wordt actief aan je ontspanning en conditie gewerkt.

Hotel La Perla Al Hoceima heeft drie sterren maar mag met recht een parel worden genoemd. Het hotel is gevestigd in een mooi gebouw en bevindt zich in het centrum van de stad. Vanuit je kamer heb je een prachtig uitzicht over de baai.

Luchthavens in Al Hoceima

Wie gaat vliegen naar Al Hoceima arriveert altijd op de volgende luchthaven:

  • Cherif Al Idriss Airport (AHU) – afstand centrum Al Hoceima: 17 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Al Hoceima

Na je zaken of vakantie in Al Hoceima reis je verder naar Nador, {url:geo:destination:CAS} of Tangier. Tix kan ook voor die mooie bestemmingen de beste en goedkoopste tickets regelen.

Deze maatschappijen verzorgen vluchten en tickets naar Al Hoceima: