Tng
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Tangier

Tangier is een grote plaats in Noord-Marokko nabij de Straat van Gibraltar. De stad werd al in de 6e eeuw voor Chr. gesticht en is dus één van de oudste steden van het land. Het is een belangrijk industrieel centrum. Tijdens een bezoek aan de Kasbah van Tangier zult u de sfeer van de typisch Marokkaanse cultuur ervaren. Cap Spartel is een kaap net buiten de stad op een hoogte van 304 meter van waaraf u een schitterend uitzicht hebt over de Straat van Gibraltar.

Goedkoop vliegen naar Tangier is geen probleem met een van de vele voordelige vluchten en vliegtickets naar Tangier van Tix!

Events in Tangier

Events in Tangier

  • november – Festival Tanja Latina
  • september – Jazz Festival Tangier

Hotel Rif & Spa Tangier is een bekend en compleet hotel nabij diverse bezienswaardigheden. Ahlen Village hotel daarentegen is een goed en goedkoop hotel op slechts 10 autominuten van zowel stadscentrum als vliegveld. Het is dus een meer aantrekkelijk hotel voor iedereen met een meer beperkt budget die een zonvakantie naar Tangier heeft geboekt.

Luchthavens in Tangier

Wie gaat vliegen naar Tangier arriveert op de volgende luchthaven:

  • Internationale luchthaven Ibn Batouta (TNG) – afstand centrum: 15 km

Vanaf deze luchthaven kun je na het gebruiken van je tickets naar Tangier zowel de andere Marokkaanse vliegvelden (onder andere {url:geo:destination:CAS}), als alle bestemmingen in Europa (zoals Faro en Málaga) bereiken.

Deze airlines verzorgen vliegtickets en vluchten naar Tangier: