Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Monrovia

Monrovia is de zuidelijk gelegen hoofdstad van Liberia. Ze ligt aan de monding van de rivier St. Paul in de Atlantische Oceaan. In Waterside Market kun je terecht voor wat ontspannend winkelen of lekker eten. Ook de stranden zijn mooi en kunnen zorgen voor de nodige ontspanning. Het Nationale Museum is tevens gelegen in Monrovia. Deze stad heeft alles in huis om zowel je culturele als ontspannende vakantie af te maken.

Tix biedt je op zijn website een uitgebreide keuze aan van vliegtickets naar Monrovia. Jij kiest zelf welk ticket het beste bij je past.

Events in Monrovia

Er worden momenteel geen jaarlijks terugkerende events georganiseerd in deze stad.

Populaire hotels in Monrovia

In Monrovia liggen vele populaire hotels waaruit je een keuze kunt maken. Er zit zeker een hotel bij dat voldoet aan al jouw wensen. Zo kun je kiezen voor het Courtyard by Mariott Hotel Monrovia of het Oak Park Motel.

Luchthavens in Monrovia

Wanneer je besluit te vliegen naar Monrovia zul je arriveren op de volgende luchthaven:

  • Roberts International Airport - afstand naar het centrum: 56 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Monrovia

Vliegtickets naar Monrovia laten zich gemakkelijk combineren met een bezoek aan een andere plaats. Zo kun je onder meer door reizen naar Lagos of {url:geo:destination:CAS}.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Monrovia

Vluchten naar Monrovia worden door meerdere maatschappijen aangeboden. Voor je tickets naar Monrovia kun je onder andere bij deze luchtvaartmaatschappijen terecht:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>