Restaurants in Wenen

Zum Schwarzen Kameel

“Wie zegt dat schnitzel niet luxe kan zijn? Zum Schwarzen Kameel weet precies wat de Weense fijnproever wil: traditie, eenvoud en hoge kwaliteit. ”

- Marta woont al sinds 2024 in Wenen

De grootse kerken en gebouwen, het constante geklik-klak van fiaker (paardenkoetsen die rond de historische bezienswaardigheden rijden), en de brede boulevards in het historische centrum van Wenen laten het lijken alsof je in de beginjaren van 1900 bent beland. Een chic diner, of een glas Oostenrijkse wijn, bij het iconische Zum Schwarzen Kameel maakt dit plaatje compleet. Geniet van de Weense hoogstandjes op het à la carte menu, of laat de chef je verrassen met het vaste menu. De houten lambrisering en muren met decoratieve tegels in het restaurant dragen bij aan de authentieke sfeer.

TIP: Als je geen dessert kunt kiezen, is Kleines süßes Allerlei, een combinatie van de meeste populaire lekkernijen, een toetje dat je zal betoveren.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Bognergasse 5 | Openbaar vervoer: U3 Herrengasse, U1 Stephansplatz | Telefoon: +43 1 533 81 25 | Website: https://www.kameel.at/