Bezienswaardigheden in Toronto

High Park Zoo

“Ik vind het heerlijk om hier rond te wandelen en ‘hallo’ te zeggen tegen de bizons, emoes en, niet te vergeten, de capibara’s. ”

- Laura woont al sinds 2008 in Toronto

Als je geen tijd, energie of geld hebt om naar de Toronto Zoo te gaan, dan is deze gratis outdoor-dierentuin een leuk alternatief, en het is ook makkelijk te bereiken. High Park Zoo is wellicht vooral beroemd vanwege de vele dieren die zijn ontsnapt, en die al snel tot helden werden gedoopt op social media – eerst een pauw, en daarna een aantal capibara’s. Gelukkig zijn ze nu allemaal weer thuis en kun je ze weer bezoeken.  

TIP: De dieren lopen vrij rond achter hekken aan beide zijden van een breed onverhard pad, je kunt hier dus makkelijk met kinderwagens en groepen rondlopen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Deer Pen Road | Openbaar vervoer: High Park Station | Website: http://www.highparktoronto.com/

Meer bezienswaardigheden in Toronto

Bekijk alle bezienswaardigheden

Mount Pleasant Cemetery

“Ik zou deze plek aan zowel geschiedenis- als natuurliefhebbers aanraden! ”

Vuurtoren van Gibraltar Point

“Vergeet niet een bezoek te brengen aan deze beroemde – en dan bedoel ik door spoken geteisterde! – vuurtoren op Toronto Island.”

Harbourfront Centre

“Ik vind dit een leuke plek om te bezoeken zonder echt doel – wandel rustig rond, bewonder de kustlijn, en pauzeer ergens voor lekker eten of een activiteit als je daar zin in hebt. ”