Uitgaan in Toronto

Rhum Corner

“De coole en ontspannen sfeer, het vakkundig samengestelde menu en de cocktails van Rhum Corner maken de bar een echte uitblinker. ”

- Laura woont al sinds 2008 in Toronto

Rhum Corner maakt deel uit van het mini-imperium van restauranthouder Jen Agg. De gezellige sfeer en het mooie interieur – inclusief kleurrijke muurschilderingen, romantisch zacht licht en een fantastische service – complementeren het op rum gebaseerde cocktailmenu en de Haïtiaanse gerechten zoals boulettes en ossenstaart met bonensaus. Je kunt hier bekende klassiekers bestellen, zoals Rhum Punch en Zombies, evenals moderne twists op klassiekers, zoals Old Fashioned’s en Negroni’s met rum. 

TIP: Rhum Corner ligt in een handige driehoek (voor een kroegentocht) met Agg’s Black Hoof en Cocktail Bar in Grace Street en Dundas Street.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Dundas Street West 926 | Openbaar vervoer: 505 Dundas Streetcar | Telefoon: +1 647-346-9356 | Website: http://rhumcorner.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Toronto

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

The Shameful Tiki Room

“Iedere keer wanneer ik deze kleurrijke bar binnenloop, voelt het alsof ik een compleet andere wereld binnen ben gestapt! ”

Archive

“Ik ben echt erg onder de indruk van de selectie wijnen die ze hier hebben! ”

The Dakota Tavern

“Als je legendarische lokale bandjes en optredens van muzikanten van buiten de stad wilt bijwonen, dan raad ik Dakota van harte aan. ”