Uitgaan in Toronto

Revival

“Ik ben geen fan van de meeste clubs in College Street, maar voor Revival maak ik een uitzondering vanwege de leuke sfeer en het eclectische programma.”

- Laura woont al sinds 2008 in Toronto

Binnen in dit oude, onopvallende rode bakstenen gebouw vind je een levendige dansvloer, een podium en een kelder met een lounge. Hier worden livemuziekacts gehouden, er worden wekelijks en maandelijks dansavonden georganiseerd, en je kunt coole evenementen bezoeken zoals burlesque-optredens. In Revival kun je vele avonden dansen op leuke, old-school hiphop- en R&B-tracks! De Stone Lounge in de kelder is een ontspannen en comfortabel plekje met een bakstenen bar en een open haard.

TIP: Kijk op de website om te zien welk thema de aanstaande dansfeesten hebben.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: College Street 783 | Openbaar vervoer: 506 Carlton Streetcar | Telefoon: +1 416-535-7888 | Website: http://www.revivalbar.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Toronto

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

The Dakota Tavern

“Als je legendarische lokale bandjes en optredens van muzikanten van buiten de stad wilt bijwonen, dan raad ik Dakota van harte aan. ”

Archive

“Ik ben echt erg onder de indruk van de selectie wijnen die ze hier hebben! ”

The Shameful Tiki Room

“Iedere keer wanneer ik deze kleurrijke bar binnenloop, voelt het alsof ik een compleet andere wereld binnen ben gestapt! ”