Winkelen in Toronto

Roncesvalles Avenue

“Als ik slechts een paar uur de tijd zou hebben om het perfecte cadeautje te vinden, zou ik regelrecht naar Roncesvalles gaan. ”

- Laura woont al sinds 2008 in Toronto

Roncesvalles Avenue loopt van Queen Street West in het zuiden tot aan Dundas Street West in het noorden. Deze winkelstraat is wellicht de meest familievriendelijke buurt in heel Toronto. De trottoirs staan altijd vol met kinderwagens en mensen met honden, en het aanbod winkels bestaat uit een mix van marktjes en gespecialiseerde natuurvoedingswinkels, restaurants, koffiezaken, bars en boetieks. Je vindt hier werkelijk alles, voornamelijk een groot aantal kinderwinkels zoals Early Bird & Worm, Hey Kiddo!, Little White Sneakers, This Little Piggy, en nog vele andere. In de prachtige boetiekjes, zoals Scout, Coal Miner’s Daughter en het stijlvolle Likely General, vind je het perfecte, unieke cadeautje.

TIP: De winkelstraat is erg druk op zondag, en een aantal winkels en boetiekjes zijn op maandag gesloten.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Roncesvalles Avenue

Meer winkels in Toronto

Bekijk alle winkels

Bloor Street West

“Ik vind Bloor Street West, in het hart van Toronto, de perfecte plek om luxe te winkelen in de buitenlucht! ”

Queen Street West

“Als je in Queen Street ver genoeg naar het westen loopt, maken de grote flagshipstores plaats voor boetiekjes en kunstgaleries. ”

Yorkdale Shopping Centre

“Ik ben niet echt fan van winkelcentra, maar in Yorkdale beleef je wel écht de beste indoor-winkelervaring van de stad! ”