Winkelen in Toronto

Parkdale

“Ik vind het heerlijk om door de vintage- en tweedehandswinkels in Parkdale te snuffelen. Ik kwam als tiener al in veel van deze boetiekjes. ”

- Laura woont al sinds 2008 in Toronto

Parkdale, de laatste, meest westelijk gelegen winkelstraat, loopt van ongeveer Gladstone Avenue tot aan Roncesvalles Avenue. Hier vind je toffe tweedehandswinkels zoals Public Butter, In Vintage We Trust, Common Sort, 96 Tears en Three Fates. Het enige dat alle winkels gemeen hebben, of het nou een echte vintagewinkel, een tweedehandswinkel of een mix van vintage en nieuw is, is dat je hier geen chaotische mengelmoes van kleding vindt waar je urenlang door moet spitten. De collectie kleding, schoenen en accessoires is juist perfect samengesteld en gebaseerd op de trends, stijlen en seizoenen van Toronto.

TIP: Voor nog meer vintagewinkels ga je naar Kensington Avenue of de Ossington-Dundas Strip.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Queen Street West | Openbaar vervoer: 501 Queen Streetcar

Meer winkels in Toronto

Bekijk alle winkels

Yorkdale Shopping Centre

“Ik ben niet echt fan van winkelcentra, maar in Yorkdale beleef je wel écht de beste indoor-winkelervaring van de stad! ”

Bloor Street West

“Ik vind Bloor Street West, in het hart van Toronto, de perfecte plek om luxe te winkelen in de buitenlucht! ”

Queen Street West

“Als je in Queen Street ver genoeg naar het westen loopt, maken de grote flagshipstores plaats voor boetiekjes en kunstgaleries. ”