Activiteiten in Toronto

Cinesphere

“Ik heb dierbare jeugdherinneringen aan Cinesphere, dus ik ben ontzettend blij dat het vernieuwd en weer geopend is. ”

- Laura woont al sinds 2008 in Toronto

Cinesphere was in 1971 een spannend uitstapje voor zowel kinderen als volwassenen toen het als eerste, permanente IMAX-theater z'n deuren opende. Het is de afgelopen jaren gesloten geweest, maar Cinesphere is nu weer geopend, en is volledig vernieuwd met een nieuw scherm en nieuwe stoelen. Het IMAX-theater ligt op Ontario Place aan de schilderachtige waterkant, en er worden IMAX-films vertoont in twee formaten: laser en 70mm film.

TIP: De Cinesphere is een verlichte witte bol, en je loopt hem binnen via een glazen gang. Dit is dus niet zomaar een bioscoop.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Lake Shore Boulevard West 955 | Openbaar vervoer: 29 South - 29C Dufferin Towards Exhibition | Telefoon: +1 416-314-9898 | Website: http://ontarioplace.com/en/cinesphere/

Meer activiteiten in Toronto

Bekijk alle activiteiten

Glad Day Bookshop

“Glad Day, de oudste LGBTQ+ boekenwinkel van Toronto, geeft mij altijd goede aanbevelingen en organiseert bovendien leuke evenementen. ”

Echo Karaoke & Lounge

“Ik ken geen betere en leukere activiteit dan ’s avonds laat met vrienden karaoke zingen in een privékamer. ”

Toronto Zoo

“Ik ben altijd onder de indruk van de Toronto Zoo; de nadruk die de dierentuin legt op informatie en educatie maakt het een leuk uitstapje voor alle leeftijden. ”