Bezienswaardigheden in Singapore

National Gallery

“Het meest Insta-waardige museum van Singapore! Het maakt niet vanuit welke hoek je een foto neemt, deze kunstgalerie staat er altijd mooi op.”

- Elaine woont al sinds 1996 in Singapore

De National Gallery is een kunstgalerie in het centrum van Singapore, en stond voorheen bekend als het Supreme Court en City Hall - beide zijn belangrijke nationale monumenten. De galerie omvat meer dan 8000 kunstwerken en ’s werelds grootste openbare collectie Singaporese en Zuidoost-Aziatische kunst. De National Gallery heeft een oppervlak van maar liefst 64.000 vierkante meter, en is daarmee tegenwoordig het grootste museum van beeldende kunst in Singapore.

TIP: Er zijn ieder seizoen speciale tentoonstellingen van internationale kunstenaars. Kijk voordat je gaat op de kalender om te zien wat je te wachten staat!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: St Andrew's Road 1 | Openbaar vervoer: MRT: City Hall (North South Line), Raffles Place (North South Line, East West Line) / Bus: 51, 61, 63, 80, 124, 145 | Website: https://www.nationalgallery.sg

Meer bezienswaardigheden in Singapore

Bekijk alle bezienswaardigheden

Haw Par Villa

“Het is kleurrijk, surrealistisch en leerzaam! Ik raad je aan dit park te bezoeken als je een andere kant van de Chinese cultuur wilt ervaren! ”

Punggol Waterway

“Het was liefde op het eerste gezicht. Dit is zonder twijfel een van mijn favoriete plekken in Singapore! ”

Esplanade

“Ik denk echt dat dit de beste plek is waar je kunst kunt bewonderen, en waar je kunt dineren! ”