Bezienswaardigheden in Singapore

The Pinnacle at Duxton

“Ondanks z'n grootte kun je The Pinnacle toch beschouwen als een verborgen parel in Singapore, en ik ben zo blij dat ik hem gevonden heb! ”

- Elaine woont al sinds 1996 in Singapore

Dit bekroonde, 50 verdiepingen tellende flatgebouw, in het hart van het stadscentrum, heeft ’s werelds twee langste luchtbruggen. Beide bruggen, op de 26e en de 50e verdieping, zijn 500 meter lang en zijn toegankelijk voor het publiek. Met meer dan 1800 appartementen is dit gebouw ook het hoogte appartementsgebouw ter wereld. Dankzij de perfecte ligging kunnen bezoekers genieten van een adembenemend, panoramisch uitzicht op de prachtige skyline van Singapore.

TIP: Je kunt de Pinnacle het best op een doordeweekse avond bezoeken, dan is het minder druk. Houd rekening met het dagelijkse maximum van 200 bezoekers!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Blk 1G Cantonment Rd, Level 1 | Openbaar vervoer: MRT: Tanjong Pagar (East West Line) / Bus: 75, 167, 196 | Website: http://www.pinnacleduxton.com.sg

Meer bezienswaardigheden in Singapore

Bekijk alle bezienswaardigheden

Haw Par Villa

“Het is kleurrijk, surrealistisch en leerzaam! Ik raad je aan dit park te bezoeken als je een andere kant van de Chinese cultuur wilt ervaren! ”

Esplanade

“Ik denk echt dat dit de beste plek is waar je kunst kunt bewonderen, en waar je kunt dineren! ”

Botanic Gardens

“Ik houd echt van bloemen, vooral van orchideeën. In de Orchid Garden vind je meer dan 600 soorten orchideeën en hybrides - dat moet je zien! ”