Sevilla

Heidi Mackenzie

“Sevilla heeft een natuurlijke aantrekkingskracht. Spaanse vrienden vertellen me altijd dat de stad zich sterk hecht aan traditie, en nu begrijp ik waarom. Ik begrijp nu echt hoe het is om uit Sevilla te komen doordat ik Semana Santa heb ervaren en Sevillanas heb zien dansen bij de Feria in april. Ik hou van de tradities van Sevilla, maar het is ook een jonge stad, bijzonder ruimdenkend en liberaal. Het zit altijd vol energie, en de fiestas kunnen – zeker in de zomerhitte – doorgaan tot diep in de nacht.”

- Heidi woont al sinds 2017 in Sevilla
Over mezelf:

Ik ben opgegroeid in Londen met een Duitse moeder, en heb mijn hele leven door Europa heen gereisd. Dankzij mijn achtergrond heb ik twee landen die ik mijn thuis noem. Ik heb altijd een passie gehad voor reizen, en door studie en werk heb ik een paar lange reizen gemaakt naar Azië en Latijns-Amerika. Ik hou ervan om nieuwe plekken te verkennen, nieuwe dingen te leren, nieuwe muziek te beluisteren en ik koester alle vrienden die ik overal ter wereld heb leren kennen. Na vijf maanden in Mexico en Centraal-Amerika te hebben gewoond, ben ik naar Sevilla verhuisd.

Wat mijn bestemming geweldig maakt:

Sevilla is een geweldige stad, en ik denk dat je het in weinig tijd al goed kan leren kennen. Er is vrijwel elke dag van het jaar zonneschijn en blauwe lucht, en overal vind je muziek, festivals, kleurrijke gebouwen en sinaasappelbomen. De stad heeft de perfecte grootte om overal naartoe te wandelen, om alles op een rustig tempo te ontdekken en je eigen plekjes te vinden, maar er zijn ook altijd zo veel nieuwe plekken om te ontdekken. De inwoners zijn vriendelijk, en er zijn ook veel expats. Het Spaans dat gesproken wordt in Sevilla kost wat moeite om aan te wennen, maar als je gaat zitten met een cruzcampo-biertje en een beetje Andalusisch begrijpt, wordt het alleen maar leuker.

Suggestie of feedback?