Bezienswaardigheden in Parijs

De Eiffeltoren

“Het is onmogelijk om Parijs voor te stellen zonder het meest beroemde monument dat de skyline domineert met z’n ijzeren frame. ”

- Selina woont al sinds 2016 in Parijs

De Eiffeltoren werd in 1889 gebouwd en het was de bedoeling dat hij slechts tijdelijk zou blijven staan, maar tegenwoordig is het een wereldwijd bekend en iconisch monument. Het is een rit de passage om de bovenste verdiepingen van de art nouveau-toren bezoeken, maar deze bezienswaardigheid komt het best tot z’n recht als je hem van een afstand bekijkt. Je hebt het mooiste uitzicht op de Eiffeltoren vanaf Pont de l’Alma, of vanaf de top van Tour Montparnasse.

TIP: Door de strikte veiligheidscontroles zijn de wachttijden langer. Sla de wachtrij over door je kaartje vooraf online te reserveren.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Avenue Anatole 5 | Openbaar vervoer: Bir-Hakeim / Champ de Mars-Tour Eiffel / École Militaire | Website: http://www.toureiffel.paris/en

Meer bezienswaardigheden in Parijs

Bekijk alle bezienswaardigheden

Paleis van Versailles

“Frankrijk heeft zich op gruwelijke wijze van de koninklijke familie ontdaan, maar gelukkig werd de pracht en praal van Versailles gespaard. ”

Jardin du Luxembourg

“Deze natuurrijke oase in de binnenstad, met prachtige bloembedden, weelderig groene gazons en met bomen omzoomde promenades, is ideaal voor gezinnen. ”

Jardin des Plantes

“Deze botanische tuin is een idyllische plek voor een wandeling of een picknick. ”