Activiteiten in Parijs

Musée d'Orsay

“Musée d’Orsay staat bekend om haar grote collectie impressionistische kunst, en is daardoor een van de meest indrukwekkende kunstgaleries van Parijs. ”

- Selina woont al sinds 2016 in Parijs

Deze populaire kunstgalerij is gehuisvest in een voormalig treinstation dat op zichzelf een art nouveau pronkstuk is. Het station staat bekend om de imposante klok met glazen wijzerplaat, waardoor je een schitterend uitzicht hebt op de skyline van Parijs en de Sacré-Cœur. Het museum omvat meesterwerken van impressionistische en post-impressionistische kopstukken waaronder Renoir, Monet en Van Gogh, evenals kunstwerken uit andere kunststromingen tussen 1848 en 1914.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rue de la Légion d'Honneur 1 | Openbaar vervoer: Metro Solférino / RER C Musée d'Orsay | Website: http://www.musee-orsay.fr/en/

Meer activiteiten in Parijs

Bekijk alle activiteiten

Cordon Bleu culinaire workshops

“Op welke andere plek kun je je kookkunsten verbeteren dan in een kookschool waar tal van Michelinsterrenkoks alumni zijn?”

Musée Carnavalet

“Het Musée Carnavalet ligt in het historische Le Marais, en vertelt de geschiedenis van de evolutie van Parijs tot aan het heden. ”

Marché d'Aligre

“Deze authentieke en kleurrijke buurtmarkt is een favoriete plek van Parijzenaren. ”