Bezienswaardigheden in New York

Inwood Hill Park

“Echt natuurlijke landschappen zijn in New York bijna geheel verdwenen. Ga naar het meest noordelijke punt van Manhattan om de laatste te vinden.”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Er is oud New York en er is oud New York. Inwood Hill Park is een levend stuk van oud New York. Bewijs van zijn prehistorische wortels bestaat uit dramatische grotten, valleien en rotswanden die het resultaat zijn van schuivende stukken ijs. Het bewijs voor zijn onbewoonde status daarna zijn het bos en zoutmoeras (het laatste natuurlijke in Manhattan), en er blijft bewijs ontdekt worden van het gebruik door de oorspronkelijke bewoners van Amerika in de 17e eeuw.

TIP: Inwood Hill is het meest noordelijke punt in Manhattan. Gun jezelf ruim de tijd om hier naartoe te komen en terug te gaan.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Dyckman street 1 | Openbaar vervoer: A train to 207th street | Website: http://www.nycgovparks.org/parks/inwood-hill-park

Meer bezienswaardigheden in New York

Bekijk alle bezienswaardigheden

Brooklyn Bridge

“De Brooklyn Bridge, was toen hij in 1883 afgebouwd was, een wonder van de moderne bouwkunst en is tot de dag van vandaag Brooklyn's meest beroemde plek.”

World Trade Center Memorial

“Een plechtige, rustige hommage aan New York's meest tragische dag uit de geschiedenis.”

Grand Army Plaza

“Aan de zuidoostelijke hoek van Central Park vind je een van New York's mooiste plekken waar je je ogen de kost kunt geven.”