Bezienswaardigheden in New York

Times Square

“Het kruispunt van de wereld, waar meer dan 100 miljoen bezoekers elk jaar naartoe komen, meer 'New York' kun je het niet krijgen!”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Toen de krant New York Times naar een stuk land op 42nd street en Broadway verhuisde in 1904, en het plein Times Square noemde, kon men nooit vermoeden dat dit het cultuurcentrum van New York's media en entertainment zou worden. Elk gebouw op Times Square moet volgens de wet bedekt worden met elektrische verlichting en neonverlichting zodat het 's nachts net zo fel verlicht is als overdag. Er is altijd iets te zien of te doen op de glorieuze 'Great White Way'.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Times Square

Meer bezienswaardigheden in New York

Bekijk alle bezienswaardigheden

Chelsea Market

“Een paradijs voor foodies in het centrum van een voormalige koekjesfabriek. Chelsea Market is New York's hipste spot voor eetcultuur.”

Grand Central Terminal

“Bekijk het treinstation, dat zich met zijn schoonheid, gestalte en beschaafdheid kan meten met sommige van de grootste paleizen van Europa.”

Union Square Green Market

“Het beste eten in New York is niet altijd in restaurants te vinden. Bezoek de beste, meest verse boerenmarkt in de stad en oordeel zelf.”