Bezienswaardigheden in New York

Grand Army Plaza

“Aan de zuidoostelijke hoek van Central Park vind je een van New York's mooiste plekken waar je je ogen de kost kunt geven.”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Waar kun je een van New York's meest elitaire hotels zien, een rit met paard en wagen maken, door een geweldig park wandelen, de flagship store van Apple Computers bezoeken, winkelen bij New Yorks geweldigste speelgoedwinkel of gewoon gaan zitten en van een New York's meest elegante fonteinen genieten? Allemaal op één plek tussen 59th street en 5th avenue, ook wel Grand Army Plaza genaamd. Het is het plaza waar het Plaza Hotel zijn naam aan te danken heeft, en ook waar 5th avenue van een winkelstraat in een woonwijk verandert. Het is een geweldige plek in New York om het beste wat de stad te bieden heeft te bewonderen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 5th avenue 768 | Openbaar vervoer: N, R train to 5th avenue

Meer bezienswaardigheden in New York

Bekijk alle bezienswaardigheden

Chelsea Market

“Een paradijs voor foodies in het centrum van een voormalige koekjesfabriek. Chelsea Market is New York's hipste spot voor eetcultuur.”

Top of the Rock

“Zie de stad vanaf de top van de wereld op Rockefeller Plaza.”

Brooklyn Bridge

“De Brooklyn Bridge, was toen hij in 1883 afgebouwd was, een wonder van de moderne bouwkunst en is tot de dag van vandaag Brooklyn's meest beroemde plek.”