Uitgaan in New York

Clover Club

“De Clover Club is een elegante en verfijnde club bij de rivier in het geweldige Brooklyn.”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Toeristen die angstig of bezorgd zijn om de oversteek over de East River naar de straten van Brooklyn voor een leuke avond uit, weten niet wat ze missen. In de geweldig charmante buurt van Carrol Gardens bevinden zich een aantal geweldige restaurants en een van New Yorks meest elegante cocktail lounges: The Clover Club.

Genoemd naar een groep journalisten uit Philadephia met scherpe tongen, die onder het genot van vele drankjes grappen en slimmigheden uitwisselden, was het motto van de club als volgt: "When you live, you live in clover. When you die, you die all over."

De goed samengestelde cocktails van de club zijn per seizoen en drank gecategoriseerd en zijn goed gebalanceerd met kleine schotels met haute cuisine. Gezeten in een van de geweldige booths van de club, zal je wellicht je smaak en intelligentie voelen stijgen met elke slok.

TIP: De aardappel chips met creme fraiche van eendenvet zijn goddelijk! Geniet er optimaal van en bestel deze met een zoet drankje.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Smith street 210 | Openbaar vervoer: F train to Bergen street | Telefoon: 718 855 7939 | Website: http://cloverclubny.com

Meer uitgaansgelegenheden in New York

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Cafe Wha?

“De beroemde plek in Greenwich Village waar Bob Dylan en Jimi Hendrix ooit zijn begonnen te spelen.”

McSorely's Old Ale House

“De oudste en voortdurend geopende pub in New York! Binnen stappen bij McSorely's is alsof je terug stapt in de tijd.”

Pete's Tavern

“Een van de oudste pubs van New York en een inspiratie voor schrijvers van overal die vast zitten.”