Activiteiten in New York

Levys' unieke New York!

“Ontmoet New York's eerste familie van gidsen!”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Wanneer je op zoek bent naar een tour door New York die vermakelijk, betrokken, energiek en leerzaam is, dan heeft de Levy familie niet een gids voor je. Er zijn er vier. Deze familie van gekke gidsen is een hoog gewaardeerd bedrijf, dat al twaalf jaar lang tours door New York verzorgd, en inmiddels twintig gidsen aan hun bedrijf heeft toegevoegd. Wanneer ze geen tours geven, zijn ze continu bezig met het ontdekken van nieuwe restaurants, musea en buurten om die in volgende tours met deelnemers te delen.

Je kunt in ieder jaargetijde een Levys' tour boeken, tussen twee en acht uur lang, voor hoeveel mensen je maar wilt, en voor ieder deel van de vijf gemeenten van New York. Je hebt de optie om de tour te voet en met de metro te doen, of om rondgereden te worden in een SUV.

TIP: Boek vroeg in je trip een Levys' tour. Je gids zal je advies geven over hoe je het beste je tijd in New York door kunt brengen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Marlborough rd 462 | Telefoon: 855 6925869 | Website: http://levysuniqueny.com

Meer activiteiten in New York

Bekijk alle activiteiten

Eataly

“De hoogste kwaliteit en de meest verse ingrediënten voor de beste Italiaan van New York, er gaat niks boven Eataly!”

NYC Gangster Tour

“Neem een toer die alle geheimen van de wereld van de georganiseerde misdaad van New York belicht!”

De "Showtime" straatacrobaten

“Jonge straatartiesten staan er bekend om dat ze goed kunnen leven in NYC wanneer ze weten hoe ze een publiek moeten bewerken.”